Anaokulu Psikologları Eğitim Programı
17-18 Aralık 2016
Eğitimin Amacı
Eğitim, anaokulunda çalışıp, mesleki bilgisini arttırmak ve deneyimlerini paylaşarak zenginleşmek isteyen meslektaşlarımızın okul öncesi alanda ihtiyaç duyacağı tüm temaları içermektedir.
Eğitim konuları, meslektaşlarımızın okulda yaşadığı zorluklar ve ihtiyaçlarına göre de interaktif şekilde sürdürelecektir.
Eğitimin Ana Başlıkları
- Okul Öncesi Eğitimin Amaçları
- Anaokulu Psikoloğunun Konumu
- Anaokulu Psikoloğunun Görevleri – Sınırları
- Çocuğu ve Aileyi Tanıma
- Çocukla İletişim Kurma Becerileri
- Çocuğun Okula Uyum Sağlama Süreci
- Gözlem
- Yıllık ve Günlük Program
- Veli Görüşmeleri
- Gelişimsel-Duygusal-
Davranışsal Sıkıntıları Olan Çocuklara Yaklaşım
“Ataşehir Kolektif Psikoloji” de gerçekleştirilecek eğitim programı, Psikolog Nihal Akyıldız ve Psikolog Ezgi Başaran tarafından verilecek olup, kontenjan 15 kişi ile sınırlıdır.”
Başlangıç-Bitiş | 17-18 Aralık 2016 |
Süre | 2 Gün / Toplam 10 saat |
Saat | 10:00-16:00 |
Ücret | Toplam 500 TL + Kdv |
Kimler Katılabilir?
- Ruh sağlığı ve eğitim alanlarında mezun veya aşağıdaki bölümlerin son sınıf öğrencileri
- Psikoloji bölümü mezunları
- Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunları ile bölümlerde okuyan 3. ve 4. Sınıf öğrencileri
- Kendini geliştirmek isteyen Çocuk Gelişimi Mezunları veya Okul Öncesi Öğretmenliği mezunları
Eğitime Nasıl Katılabilirim
- Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımız bizimle bilgi@kolektifpsikoloji.com mail adresi veya 0216 999 07 17 nolu telefondan iletişime geçebilirler.
- Ön kayıt ücretini 8 Aralık 2016 tarihine kadar kendilerine iletilecek banka hesap bilgilerine ödemiş olmaları gerekmektedir.
- Ön kayıt ücreti 200 TL +KDV dir. [Kalan ödeme 300+kdv eğitim başlangıcında alınacaktır]
- Öğrencilere %10 indirim uygulanacaktır.
Nihal AKYILDIZ Kimdir ?
İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü 1987 mezunu olan Nihal AKYILDIZ 1990-2012 yılları arasında çeşitli resmi ve özel okullarda anaokulu psikoloğu ve yönetici olarak görev yapmış, 0-6 yaş arası çocuklar ve aileleri ile çalışmıştır. 0-12 yaş arası çocuk ve ailelerine yönelik bireysel terapi, oyun terapisi ve grup terapileri yapmakta, danışmanlık hizmeti ve eğitimler vermektedir.
Çocukları değerlendirme sürecinde ( Wisc-R, Rorschach, CAT, TAT, Frostig, Bender Gestald, Metropolitan gibi) gelişimsel, zihinsel ve projektif testleri, terapide ise, Çocuk Merkezli Nondirektif Oyun Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel ve Davranışçı Terapi, Sanat Terapisi ve Psikodrama terapi yaklaşımlarını kullanmaktadır.
Detaylı Bilgi için: http://kolektifpsikoloji.com/
EZGİ BAŞARAN Kimdir?
Kolektif Psikoloji’nin kurucularından olan Ezgi Başaran, İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. IPI- Z.MorenoPsikodrama Enstitüsü’nde 550 saatlik Psikodrama Grup Terapistliği Eğitimini bitirmiş, Uluslar arası grup terapisti ünvanını almaya hak kazanmıştır. Çocuk psikodraması ve bireysel psikodrama, Gestalt Terapi, Çözüm Odaklı Terapi eğitimlerini tamamlamıştır. Yetişkinlerle ve ergenlerle bireysel terapi,yetişkin, ergen ve çocuk gruplarıyla psikodrama grup çalışmaları yapmaktadır.
Detaylı Bilgi için: http://kolektifpsikoloji.com/
SAYGILARIMIZLA
Kolektif Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık
0216 999 0 717